Olimpiyatlarında taciz iddiası!

Sporcuların kaldığı oyunlar köyünde ‘taciz’ şoku yaşandı. Erzurum’daki herkesin keyfini kaçıran olay önceki gece meydana geldi. Hadise’nin gönüllüler için verdiği konsere katılan Kanadalı bayan sporcular, daha sonra oyunlar köyüne döndü. Ancak buradaki gö

Olimpiyatlarında taciz iddiası!

Sporcuların kaldığı oyunlar köyünde ‘taciz’ şoku yaşandı. Erzurum’daki herkesin keyfini kaçıran olay önceki gece meydana geldi. Hadise’nin gönüllüler için verdiği konsere katılan Kanadalı bayan sporcular, daha sonra oyunlar köyüne döndü. Ancak buradaki görevlilerin ‘alkollü olmalarından cesaret alarak’ sporcuları taciz etmeleri Oyunlar Köyü'ne bomba gibi düştü.

Kanadalı sporcular, bu durumu derhal kafile sorumlularına aktardı. Sporcularından gelen bu şikayetle şok olan Kanadalı yetkililer, derhal organizasyon komitesinin kapısına dayandı

KAMERA KAYITLARI TAKİPTE

Olayın bir an önce emniyete intikal ettirilmesini ve sorumluların gözaltına alınmasını isteyen Kanada kafilesi, “Eğer bunu yapmazsanız oyunları protesto eder, ülkemize döneriz” resti çekti.

Olayın büyümemesini için Kanadalı yetkilileri sakinleştirmeye çalışan organizasyon sorumluları ise derhal bir ‘kriz toplantısı’ yaptı. Olayın emniyete intikal etmeden çözüme kavuşması için çaba harcandığı, suçluların bulunması için Oyunlar Köyü'ndeki kamera kayıtlarının incelemeye alındığı öğrenildi.

Öte yandan Hadise konseri sonrası Oyunlar Köyü'ne alkollü olarak döndükleri belirtilen Türk Milli Takımı sporcularının ise akreditasyon kartları toplandı. Bazı Türk sporcuların ise gece 02.00’ye kadar diğer ülkelerden gelen sporcularla birlikte oldukları ve gece yarısı ikamet ettikleri bölüme geldikleri ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor