Olay kaleci gönderildi!

Volkan Babacan Kayseri'ye niye geldi niye gitti? Kayserispor, Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı kaleci Volkan Babacan'ı sezonun bitmesine iki ay kala göndermesi çok dikkat çekici.Kayserispor'da kaleci Volkan Babacan gönderildi. Kayserispor Y

Olay kaleci gönderildi!

Volkan Babacan Kayseri'ye niye geldi niye gitti? Kayserispor, Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı kaleci Volkan Babacan'ı sezonun bitmesine iki ay kala göndermesi çok dikkat çekici.

Kayserispor'da kaleci Volkan Babacan gönderildi. Kayserispor Yönetimi'nin daha sonra kaleci Volkan Babacan'ın neden gönderildiğini açıklaması bekleniyor.

Sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak Kayserispor'a giden Volkan Babacan, Souleymanou Hamidou'nun ardından ikinci kaleci konumunda bulunuyordu.

Souleymanou'nun sakatlığı döneminde kaleyi devralan Volkan Babacan özellikle Fenerbahçe ile Kayserispor arasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta gösterdiği performans ile Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in hedefi haline gelmiş ve bu olay Kayserispor Kulübü ile Trabzonspor Kulübü'nün arasını açmıştı.

Neden gönderildi ikinci sayfada



Sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşılan Volkan Babacan sezonun bitmesine 2 ay kala Kayserispor'dan göderilmiş oldu.

Fenerbahçe'nin oyuncusu olan Volkan Babacan'ın önümüzdeki günlerde yeniden sarı-lacivertli takımın antrenmanlarına çıkması beklenirken, Kayserispor'un da yeni sezon için kaleci arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor