Okçuoğlu: Kafanı koparacağım

Merkez Hakem Kurulu Asbaşkanı Yüksel Okçuoğlu, Ahmet Çakar'a "Neredeysen gelip boynunu koparacağım" dedi

Okçuoğlu: Kafanı koparacağım

Merkez Hakem Kurulu Asbaşkanı Yüksel Okçuoğlu, Ahmet Çakar'a "Neredeysen gelip boynunu koparacağım" dedi.

Merkez Hakem Kurulu Asbaşkanı Yüksel Okçuoğlu, Telegol yorumcusu Ahmet Çakar'ın, yardımcı hakem Nihat Mızrak'ın, Yüksel Okçuoğlu'nun telefonlarını diğer hakemlere dinlettiğini öne sürmesi üzerine Çakar'a küfür etti; ortalık karıştı.

Okçuoğlu, iddialar hakkında bir gazeteciyle yaptığı telefon konuşmasında küfürler ettiği Çakar için "Onu bitireceğim"dedi. İfadeyi öğrenen Çakar, Okçuoğlu'nu arayarak, "Bu küfürleri ettin mi?"diye sordu.

Okçuoğlu da "Evet ettim. Neredeysen gelip boynunu koparacağım" yanıtını verdi. Çakar da "Kanaldayım, yüreğin yetiyorsa gel" dedi. Çakar dün akşam Kanaltürk'e giden Okçuoğlu ile buluşmasında, "Mızrak, seni hakemlere dinletmiş. Sen de biliyorsun. FIFA kokartlı Serkan Ok'u neden yıllardır F.Bahçe maçlarına veremiyorsun? Mızrak, bu arada 11 F.Bahçe maçına çıkıyor" deyince Okçuoğlu panikledi.

Okçuoğlu'na "Boynumu kopartmaya geldin; kopartamadın ama ben bir hafta içinde MHK'dan kelleni alacağım"diyen Çakar, dün gece aynı kanaldaki Son Kale programında da, "TFF Başkanı Mahmut Özgener eğer objektif ise, boğazıma sarılmak için kanalımı basan adama gereğini yapar. İstifasını istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor