Ogün'den Selçuk'a büyük övgü

Trabzonsporlu eski futbolcu Ogün Temizkanoğlu, Trabzonspor’u değerlendirdi. Ogün Temizkanoğlu, Beşiktaş maçından sonra oynanacak her maçın Trabzonspor için çok önemli olduğunu söyleyerek, “Trabzonspor her maça derbi gibi bakıyor. Bu da takımın daha da iyi

Ogün'den Selçuk'a büyük övgü

Trabzonsporlu eski futbolcu Ogün Temizkanoğlu, Trabzonspor’u değerlendirdi.

 Ogün Temizkanoğlu, Beşiktaş maçından sonra oynanacak her maçın Trabzonspor için çok önemli olduğunu söyleyerek, “Trabzonspor her maça derbi gibi bakıyor. Bu da takımın daha da iyiye gitmesini sağlıyor. Selçuk’u öncelerden çok fazla beğenmiyordum ama çok üstüne koydu. Liderlik vasfını iyi aldı. Ceyhun’la çok iyi bir ikili oluyor ama Colman’la olamıyor. Geçen haftanın en iyisi Selçuktu. Selçuk TS’de devam etmeli. Alternatifi ancak yurt dışından olabilir. Bu da çok masraflı olur.  Türkiye’de Selçuk gibisini bulmak zor. Selçuk futbol için savaşıyor.  Görevini  eksiksizyapıyor. Bu da başarı sağlıyor. Selçuk’un futbolu bana zevk veriyor. Ve arkadaşlarına çok yardımcı oluyor. TS’nin bütünü son haftalarda çok yardım sever oldu” dedi.

Hiddink'in maçı izlemeye gelmesi konusunda ise Temizkanoğlu, "Keşke daha önce gelseydi. 30 kişi kadro dedi ne oldu. Biz milli takımımız iyi yere gelsin istedik sadece. Bu izleme en başta yapması gerekiyordu" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler