Öğretmenlere kaymakam jesti!

Gerçekleştirdiği projelerle her kesimin takdirini kazanan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, bu kez 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen gecede verdiği sözü yerine getirerek, ilçe genelinde kurayla belirlenen 24 öğretmeni Fransa’nın Paris ve Birleşik

Öğretmenlere kaymakam jesti!

Gerçekleştirdiği projelerle her kesimin takdirini kazanan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, bu kez 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen gecede verdiği sözü yerine getirerek, ilçe genelinde kurayla belirlenen 24 öğretmeni Fransa’nın Paris ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehirlerine geziye gönderdi.

Görev anlayışında birinci önceliklerinin eğitim olduğunu ve bunu her fırsatta dile getiren Kaymakam Sonel, eğitimde başarıyı yakalamak ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştirmede en önemli görevi üstlenen öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır. Bu gezilerde kendilerine destek olan hayırseverlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum diyerek,  başarıya ödül özel sektörde olduğu gibi kamuda da bu motivasyonun sağlanması açısından önemli olduğunu söyledi

Hayatımda ilk kez böyle bir ödül aldığını belirten 20 yıllık öğretmen Asım Bakkaloğlu, bu gezi ile iki mutluluğu bir arada yaşadığını, hem Paris’i görme fırsatı buldum, hem de bunu eşimle birlikte gerçekleştirmenin sevincini yaşadım. Bu mutluluğu bize yaşatan Sayın Kaymakamımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi. 

Of’ta daha önce de okul öncesinde başarılı 10 öğretmen Selanik gezisi, okuma yazma kampanyalarında başarılı olan 10 öğretmen Halep-Şam, 24 Kasım’da 24 Öğretmen İstanbul, ÖSS’de başarının üç katına çıkmasından dolayı 5 lise Müdürü İtalya- Venedik gezisi ve en son olarak Of’ta Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün Projesi kapsamında 585 engelliye verilen hizmetlerden dolayı 30 sağlık personeli Güneydoğu gezileri ile ödüllendirilmişlerdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor