Of'tan Mehmet Ali Yılmaz'a ziyaret

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'un yönetim kurulu, Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı ziyaret etti. Ofspor'un ekonomik sorunlarını çözmek için İstanbul'da temaslarda bulunan ve aralarında Of Kaymakamı Tuncay Sonel

Of'tan Mehmet Ali Yılmaz'a ziyaret

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'un yönetim kurulu, Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı ziyaret etti.

Ofspor'un ekonomik sorunlarını çözmek için İstanbul'da temaslarda bulunan ve aralarında Of Kaymakamı Tuncay Sonel ile Of Belediye Başkanı Oktay Saral'ın da bulunduğu Ofspor heyetini kabul eden Yılmaz, ''Of benim doğduğum yer, baba toprağım. Desteğimiz tüm ömür boyu sürecek'' dedi.

Takımın, Of'un önemli bir yüzü olduğunu vurgulayan Yılmaz, şöyle devam etti:

''Mutlaka başarı gerekiyor. Zamanında aynı Trabzonspor'da olduğu gibi Ofspor'un tesisleşmesini sağlayanlardan biri de benim. Bütün bunları doğduğumuz yere bir vefa göstergesi olarak yaptık. Hiçbir zaman Of'a ve Ofspor'a sırt çevirme hakkımız yok. Sıkıntının büyüklüğünü anlattılar. Ben de kendilerine (ne kadar borcumuz varsa yarısını ben ödeyeceğim) dedim. Diğer yarısını da zannediyorum Of'a mal olan iş adamlarımız halledecektir.''

Kaymakam Sonel ise Yılmaz'ın Trabzon ve Of'un önemli bir yüzü olduğunu ifade ederek, ''Bu desteğinden dolayı her zaman kendisine müteşekkir kalacağız'' diye konuştu.

Ofspor Asbaşkanı Hafız Şirazi Kaba da Mehmet Ali Yılmaz'a desteği için teşekkür ederek, ''Takımı 2. Lig'de bırakmak boynumuzun borcu. Bunun için ekonomik sorunlarımız var. Bunların büyük kısmını Of'umuzun en büyük değeri büyük başkanımız Mehmet Ali Yılmaz halletti'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor