Ofspor'un sorunu forvette

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında dün Pendikspor'a 2-1 kaybeden Ofspor'un teknik direktörü Hasan Vezir, yenilgiyi gol yollarındaki beceriksizliğe bağladı. Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda görev yapmaya başladıktan sonra en iyi fut

Ofspor'un sorunu forvette

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında dün Pendikspor'a 2-1 kaybeden Ofspor'un teknik direktörü Hasan Vezir, yenilgiyi gol yollarındaki beceriksizliğe bağladı. 

Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda görev yapmaya başladıktan sonra en iyi futbollarını Pendikspor karşısında oynadıklarını belirterek, ''Maalesef gol yollarında beceriksizdik. Gol atamayınca rakip takım da kontrataktan gol bulunca maçı malesef kaybettik'' dedi. 

Yedikleri ilk golün ofsayt olduğunu iddia eden Vezir, ''Yardımcı hakem bu pozisyonu kaçırdı. 2 dakika içinde 2 gol yedik, çabamız ancak 1 gol atmaya yetti. Bu yenilgi ile ligin dibine oturduk. Devre arasında tedbirler almak zorundayız'' diye konuştu.


Bu ligde her takımın her takımı yenecek güçte olduğunu kaydeden Vezir, şöyle devam etti:
     ''İlk devrenin son haftasında Konya Torku Şekerspor ile karşılaşacağız. Rakibimizin zirvede yer alması bizim için çok önemli değil. Bu maça iyi hazırlanıp gol fırsatlarını değerlendirirsek kazanırız. Ligde bulunduğumuz yer bize yakışmıyor. Bizden önce ve bizimle beraber bu takım çok şansız puanlar kaybetti. Devre arasında eksik bölgelere transfer yapılmalı, transfer yapılmadığı taktirde bu takım daha da kötüye gider.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler