Ofspor'un rakibi Akçaabat Sebat

TFF 2. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, takımın ligdeki yerinin alt sıralar değil, yukarılar olması gerektiğini söyledi. Birinci, yaptığı açıklamada, Akçaabat Sebatspor maçının

Ofspor'un rakibi Akçaabat Sebat
TFF 2. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, takımın ligdeki yerinin alt sıralar değil, yukarılar olması gerektiğini söyledi.

Birinci, yaptığı açıklamada, Akçaabat Sebatspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdüklerini belirterek, ''Bu maç için iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Futbolcularımın idmanlarda göstermiş olduğu performanstan son derece memnunum. Azimli ve hırslı olmaları bizleri sevindiriyor. İdmanlardaki bu çalışma tempomuzu Akçaabat Sebatspor maçında sahaya yansıttığımız takdirde, bu maçta galip geleceğimize inanıyorum'' dedi.

Son haftalarda Ofspor olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Birinci, şöyle devam etti:
''Öyle kolay kolay yenilmiyoruz. Zor deplasmanlarda rakiplerimize kök söktürdüğümüze inanıyorum. Amacımız Akçaabat Sebatspor karşısında bunu başarmak. Kolay maç olmayacağını biliyoruz, ama biz Akçaabat'a 3 puan için gideceğiz. Trabzonlu futbolseverlere iyi bir maç izlettireceğiz. Her maçımız bizim için final havasında geçecek, ligde bu takımın yeri alt sıralar değil, yukarılar olmalıdır. Biz de bunun için gayret gösteriyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler