Ofspor'da tek yol galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Pursaklarspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, bu maçtan galip ayrılmak zorunda olduklarını söyledi. Saral, ligde çok sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirterek, ''Bu sıkı

Ofspor'da tek yol galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Pursaklarspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, bu maçtan galip ayrılmak zorunda olduklarını söyledi. 

Saral, ligde çok sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirterek, ''Bu sıkıntılı süreci geride bırakmak istiyoruz. Yönetim olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Takımın başına çok deneyimli teknik direktör Hasan Vezir'i getirdik. Hocamızla el ele vererek sıkıntılarımızı aşmak istiyoruz. Ben takımımın kalitesine güveniyorum, her takımı yenecek güce sahibiz, sadece bir galibiyete ihtiyacımız var. Bunu da başardığımız takdirde galibiyetlerin arkasının geleceğine inanıyoruz'' dedi. 

Hafta sonu kendi sahalarında, seyircileri önünde ligin en alt sırasında yer alan Pursaklarspor'u konuk edeceklerini kaydeden Saral, ''Pursaklar maçından galip ayrılmak zorundayız. Bu maçta tek düşüncemiz 3 puan. Rakibimizin ligin en alt sırasında yer alması bizi çok ilgilendirmiyor. Galibiyete çok ihtiyacımız var. Alacağımız 3 puan ile ligdeki kötü gidişimize bir son vermek istiyoruz. Bu hafta bizim için bu açıdan çok önemli. Taraftarımıza çok önemli bu maçta büyük görev düşüyor, bu maçta bizleri yalnız bırakmasınlar. Onların desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor