Ofspor'da birlik zamanı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'da, kulüp asbaşkanı Hafız Şirazi Kaba, takımları için ikinci yarının birlik zamanı olduğunu belirtti. Kaba, yaptığı açıklamada, ilk yarıyı ligde tehlikeli bir yerde tamamladıklarını belirterek, 'İkinci

Ofspor'da birlik zamanı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'da, kulüp asbaşkanı Hafız Şirazi Kaba, takımları için ikinci yarının birlik zamanı olduğunu belirtti.

Kaba, yaptığı açıklamada, ilk yarıyı ligde tehlikeli bir yerde tamamladıklarını belirterek, 'İkinci yarı öncesi kadromuzu güçlendirmek zorundaydık. Dış transferde Bülent Karaman, Fuat, Bahadır, İnan Doğan, Serkan Gedik, Fatih Yılmazlar ve Ümit Atalay'ı renklerimize bağladık. İyi bir takımımız vardı. Yaptığımız transferlerle kadromuzu daha da güçlendirdik' dedi.

Yönetim olarak yalnız bırakılmalarının sıkıntısını ilk yarıyı düşme potasında bitirerek çektiklerini ifade eden Kaba, 'Ofspor'un sıkıntısı belli. Ekonomik anlamda gerekli desteği bulamadık. Yük yönetimde birkaç kişinin sırtına bindi. Aynı sıkıntıları eğer ikinci yarı da yaşarsak, Ofspor'u gerçekten çok zorlu günler bekler. Şimdi birlik zamanı. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor' diye konuştu.

Ofspor, ikinci yarı hazırlıklarını teknik direktör Hasan Vezir nezaretinde Antalya'da sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor