Ofspor'da Birinci'nin isyanı

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda deplasmanda Çankırı Belediyespor'a 1-0 yenilen Ofspor'un teknik direktör Mehmet Birinci, PFDK tarafından kendilerine verilen saha kapama cezalarından dolayı, ligde kalan 7 maçlarından 5'ini deplasmanlarda oynayacaklarını ve

Ofspor'da Birinci'nin isyanı

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda deplasmanda Çankırı Belediyespor'a 1-0 yenilen Ofspor'un teknik direktör Mehmet Birinci, PFDK tarafından kendilerine verilen saha kapama cezalarından dolayı, ligde kalan 7 maçlarından 5'ini deplasmanlarda oynayacaklarını ve ligde kalmalarının mucizelere kaldığını söyledi.

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon hakemlerden yana çok sıkıntı yaşadıklarını iddia ederek, ''İnanılmaz bir şekilde, kazanmayı hak ettiğimiz maçlarda hakemlerin verdiği kararlarla puanlarımız alındı. Hep taktir haklarını rakip takımlardan yana kullandılar. Rakipleri yenmek için savaş verdiğimiz gibi hakemleri de yenmeye çalışıyoruz'' dedi.

Kırşehirspor maçında protokol tribünde yaşanan talihsiz olaydan dolayı sahalarının kapatıldığını ifade eden Birinci, ''Protokol tribününde yaşanan bir olaydan dolayı futbolcularımız ve bizler cezalandırılıyoruz. Sahamızın kapatılması çok ağır oldu. Aldığımız cezalardan dolayı biz önümüzdeki 7 maçın 5'ini deplasmanlarda oynayacağız. Ofspor'un ligde kalması mucizelere kaldı. Ofspor'u bundan sonra zor günler bekliyor'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor