Ofspor yeni bir sayfa açacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Pursaklarspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un teknik direktörü Hasan Vezir, rakipleri karşısında 3 puan alarak yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi. Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ofspo

Ofspor yeni bir sayfa açacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Pursaklarspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un teknik direktörü Hasan Vezir, rakipleri karşısında 3 puan alarak yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi. 

Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ofspor'un sezon başından beri şansızlıklar yaşadığını belirterek, ''Takımın başına gelene kadar bu takım 2-3 hafta hocasız kaldı. Bu süre içinde de puan kayıpları oldu. Takım, kafa olarak dağıldı. Kendi sahamızda maç kazanamama sorunumuz vardı. Göreve geldikten sonra futbolcularımızı maçlara kafa olarak hazırlamaya çalıştım. Takımı ve futbolcuları tanıyorum, yavaş yavaş toparlanmaya başladık. 10 günlük süre zarfında da sorunlarımızı aşma açısından iyi işler yaptığımıza inanıyorum'' dedi. 

Kendi sahalarında, seyircileri önünde oynayacakları Pursaklarspor maçının kendileri için çok büyük öneme sahip olduğunu belirten Vezir, şöyle devam etti:
     ''Bu maçta alacağımız 3 puan ile Ofspor olarak yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Rakibimizin en alt sırasında yer alması onu küçümseyeceğimiz anlamına gelmez. Rakibimize saygı duyuyoruz, ligin lideri de en alt sırasındaki takım da bizim için eş değerdir. Bütün rakiplerimize aynı ciddiyetle hazırlık yapıyoruz. Bütün maçlarımızı kazanma arzusu içinde maçlarımıza çıkıyoruz. Biraz daha özverili olursak, takımımın kalitesine güveniyorum. Her takımı yenecek güçteyiz.'' 

Takım için çok önemli futbolcu olan Hakan Soylu'nun cezasının sona erdiğini kaydeden Vezir, ''Pursaklar maçında bu futbolcumuzdan yararlanacağız. Kalecimiz Nihat cezalı, Ahmet Hakan ve Sezai sakat. Hicabi ve Bülent'in de sakatlıkları var ama bu iki futbolcunun durumu maç günü belli olacak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor