Ofspor, Sakarya'yı yenmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü İlker Erdem, bu maçı kazanabilecek güçte olduklarını söyledi. Erdem, yaptığı açıklamada, tüm olumsuzluklara rağmen yılmadıklarını belirterek, "Sa

Ofspor, Sakarya'yı yenmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü İlker Erdem, bu maçı kazanabilecek güçte olduklarını söyledi.

 

Erdem, yaptığı açıklamada, tüm olumsuzluklara rağmen yılmadıklarını belirterek, "Sakat ve cezalı futbolcu sayımızın fazla olmasına rağmen özverili bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Ofspor'u bu sezon ligde tutmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Ben de oyuncularımız da buna inanıyor, kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

 

Saha ve seyircileri önünde oynayacakları maçta taraftarın büyük desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade eden Erdem, "Ofspor olarak Sakaryaspor maçına kilitlendik. Bu maçı kazanabilecek güçteyiz ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor