Ofspor kayıp yaşamak istemiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un asbaşkan Hafız Şirazi Kaba, ligde kalabilmek için kendi sahalarındaki maçlarda kayıp yaşamamaları gerektiğini söyledi. Kaba, AA muhabirine yaptığı açıklamada, E

Ofspor kayıp yaşamak istemiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un asbaşkan Hafız Şirazi Kaba, ligde kalabilmek için kendi sahalarındaki maçlarda kayıp yaşamamaları gerektiğini söyledi.

Kaba, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eyüpspor ile sahalarındaki maçı cezaları nedeniyle seyircisiz oynayacaklarını belirterek, ''Tüm ekip olarak ligde kalmanın hesabını yapıyoruz. Eyüpspor maçı da bu doğrultuda kazanmamız gereken bir maç'' dedi.

Ligde 7-8 takımın düşmemek için mücadele ettiğini ifade eden Kaba, ''Ligde kalabilmek için kendi sahamızdaki maçlarda kayıp yaşamamalıyız. Her maçımız ölüm kalım maçımız oldu. Önümüzde 5 maç var. Karşılaşacağımız 5 takımdan 4 tanesinin ise ligde hedefi var. Bu açıdan işimizin zor olduğununu da biliyoruz. Adeta Kurtuluş Savaşı veriyoruz. Çok olumsuzluklarla uğraşıyoruz, her şeye rağmen ayakta durmaya çalışıyoruz. Bu takımın düşmemesi için de futbolcu arkadaşlarımız direniyor. Lige farklı hedeflerle girmiştik ama bazı şansızlar yaşadık. Bu ligde kalmayı başarırsak, şampiyon olmuş kadar mutlu olacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor