Ofspor ilk galibiyetine kavuştu!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında 1461 Trabzon'u 2-1 yenen Ofspor'un teknik direktörü Hasan Vezir, bu sezon sahalarında ilk kez galip geldiklerini söyledi. Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Balıkesirspor karşısında

Ofspor ilk galibiyetine kavuştu!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında 1461 Trabzon'u 2-1 yenen Ofspor'un teknik direktörü Hasan Vezir, bu sezon sahalarında ilk kez galip geldiklerini söyledi.

Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Balıkesirspor karşısında çok iyi oynamalarına rağmen haksız bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, ''İyi futbol oynuyorduk ama bunu sonuca yansıtamıyorduk. İki Trabzon takımının mücadelesinde çok iyi futbol ortaya koyduk. Çok koşan ve mücadele eden bir ekibe karşı zor maç oldu. Sonuçta rakibimiz karşısında 2-1 galip gelip maçtan 3 puanla ayrıldık'' dedi.

Galibiyetten dolayı futbolcularını kutladığını ifade eden Vezir, ''Bu galibiyetle bu sezon sahamızda ilk kez kazandık. Hak ettiğimiz bir galibiyet alarak, ligde iki basamak yukarı çıktık. Bundan sonraki maçlarımız bizim için final havasında geçecek. Çıkışımızı önümüzdeki maçlarda da sürdürmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler