Ofspor iftar yemeğinde buluştu

Kulüp Başkanı Ercan Saral'ın, bugün kendi sahasında sezonun ilk maçına çıkacak olan Ofspor futbolculara moral amacıyla verdiği yemeğe, Saral ve oyuncuların yanı sıra Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Müftüsü Mehmet Genç, takımın teknik direktörü Mehmet Birinc

Ofspor iftar yemeğinde buluştu

Kulüp Başkanı Ercan Saral'ın, bugün kendi sahasında sezonun ilk maçına çıkacak olan Ofspor futbolculara moral amacıyla verdiği yemeğe, Saral ve oyuncuların yanı sıra Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Müftüsü Mehmet Genç, takımın teknik direktörü Mehmet Birinci, yöneticiler Hafız Şirazi Kaba, Mehmet Ali Öztürk ile eski yöneticiler Bayram Türk, Ali Muratoğlu ve Ahmet Okumuş ile eski futbolcular katıldı.

Kaymakam Sonel, takıma yeni katılan oyuncuların kısa sürede uyum sağlayacağını ifade ederek, inşallah bu yıl üst sıralarda mücadele eden bir Ofspor izleyeceğiz. Maddi ve manevi olarak her zaman yanınızdayız. Bizi Bir kaymakam olarak görmeyin, bir ağabey oyarak her zaman kapımız size açık'' dedi. 

Ofspor'un sezonun ilk maçını Balıkesirspor ile yapacağını da söyleyen Kaymakam Sonem, ''İnşallah Balıkesir maçında alacağınız bir galibiyet ile lige iyi bir başlangıç yapacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum'' şeklinde konuştu. 

Yemek sonrası dua eden müftü Genç de takıma başarı diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler