Ofspor hayal kırıklığı yaşıyor...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Balıkesirspor'a 2-1 yenilen Ofspor'un teknik direktörü Hasan Vezir, oynadıkları futbolun karşılığının yenilgi olmaması gerektiğini söyledi. Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesirspor karşısında çok

Ofspor hayal kırıklığı yaşıyor...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Balıkesirspor'a 2-1 yenilen Ofspor'un teknik direktörü Hasan Vezir, oynadıkları futbolun karşılığının yenilgi olmaması gerektiğini söyledi.

Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesirspor karşısında çok iyi bir futbol oynadıklarını belirterek, ''Çok da güzel mücadele ettik. 5 net gol pozisyonumuz oldu ancak bunlardan birini değerlendirebildik'' dedi.

İlk yarıda aleyhlerine verilen penaltının doğru bir karar olmadığını savunan Vezir, ''İkinci yarı tek kale oynadık. Rakip takım kalemize dahi gelemedi. Biz ise girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Bu maçta da görüldü ki bu takıma acilen bir golcü lazım. Gölcümüz olsaydı, bu maçı kazanabilirdik. Oynadığımız futbolun karşılığı yenilgi olmamalıydı. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler