Ofspor: En kötü ihtimal 1 puan...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda lider Elazığspor ile karşılaşacak Ofspor'un asbaşkanı Hafız Şirazi Kaba, bu maçtan puanla dönmeyi planladıklarını söyledi. Kaba, yaptığı açıklamada, geçen hafta 1461 Trabzon karşısında kötü oynayıp 3

Ofspor: En kötü ihtimal 1 puan...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda lider Elazığspor ile karşılaşacak Ofspor'un asbaşkanı Hafız Şirazi Kaba, bu maçtan puanla dönmeyi planladıklarını söyledi.

Kaba, yaptığı açıklamada, geçen hafta 1461 Trabzon karşısında kötü oynayıp 3 puan aldıklarını belirterek, ''Oyunu beğenmedim ama sonuçta galip geldiğimiz için mutluyuz. Bu hafta sonu da lider Elazığspor deplasmanına gideceğiz. Bu maçtan umutluyuz. Rakibimiz grubun lideri ve şampiyonluğa oynuyor, ancak rakibimizden çekinmiyoruz. Elazığ'dan puanla dönmeyi planlıyoruz. Galibiyet olmasa da en kötü ihtimalle 1 puan almak istiyoruz'' dedi.

Teknik direktör Hasan Vezir'in raporu doğrultusunda kadrolarına takviyeler yaptıklarını ifade eden Kaba, ''Belediye Vanspor'dan ön libero Murat Dönmez'i kadromuza kattık. Orta saha için iyi bir futbolcu bulduğumuz takdirde transfer yapabiliriz. Bunun dışında transfer düşünmüyoruz. Maddi sıkıntılarımız vardı, bu konuda Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Ali Ağaoğlu bize destek oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler