Ofspor Antalya kampında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'da, teknik direktör Hasan Vezir, takıma kesinlikle takviye yapmak zorunda olduklarını söyledi. Vezir, yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında sürdürdüklerini belirterek, ''14 Oc

Ofspor Antalya kampında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'da, teknik direktör Hasan Vezir, takıma kesinlikle takviye yapmak zorunda olduklarını söyledi. 

Vezir, yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında sürdürdüklerini belirterek, ''14 Ocak tarihine kadar hazırlıklarımızı burada sürdüreceğiz. İkinci yarının ilk maçı Balıkesirspor deplasmanına buradan geçeceğiz. Antalya'da hava iyi olur diye buraya geldik, ama burada da şanssızlıklarımız devam ediyor. Dolu ve fırtınadan dolayı idmanlarımızı yarıda kesmek zorunda kaldık, havaların düzelmesini bekliyoruz'' dedi. 

Kulübün maddi sıkıntısının devam ettiğini ifade eden Vezir, ''Kadromuz çok dar, 15 kişilik kadro ile idman yapıyoruz. 3, 4 genç oyuncu kadromuza kattık, ama bu futbolcuların da sakat olmasından dolayı bunlardan da verim alamıyoruz. Şu ana kadar beklediğimiz transferleri gerçekleştiremedik. Çetin ve Hakan gitti, bu futbolcularımızın yerine acilen transfer yapmak zorundayız. Çok istediğimiz oyuncular var, kulüpleriyle bonservis sorunları var, bunların halledilmesini bekliyoruz. Bu takıma kesinlikle takviye yapmak zorundayız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor