Ofspor Adana Demir'e bileniyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ofspor, hafta sonu kendi sahasında yapacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Birinci'nin istifasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Hasan Vezir, takımla ilk defa çıktığı an

Ofspor Adana Demir'e bileniyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ofspor, hafta sonu kendi sahasında yapacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Birinci'nin istifasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Hasan Vezir, takımla ilk defa çıktığı antrenmanda oyuncularını tanımaya çalıştı.

Koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışan takım, daha sonra çift kale maç yaptı.

Ofspor'da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden teknik direktör Hasan Vezir, ''Biz de bu topraklarda doğmuş, buralarda büyümüş, buralarda top oynamış birisi olarak böyle onurlu bir teklife hayır diyemedik. İnşallah güzel işler başaracağız. Takımı henüz tanımıyorum. Yöneticilerle ve oyuncularla toplantı yaptık. Pazar sahamızda Adana Demirspor ile zorlu bir maça çıkacağız. İnşallah galibiyet alarak iyi başlangıç yapmış oluruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor