O fotoyu birileri çektirdi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Jaja’nın fotoğraflarının 15 milyonluk bir şehirde tesadüf eseri çekilmeyeceğini, bunun birileri tarafından yaptırıldığını belirtirken, gelecek sene için Şampiyonlar Ligi kalitesinde 3-4 futbolcuyu transfer etmek için çalış

O fotoyu birileri çektirdi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Jaja’nın fotoğraflarının 15 milyonluk bir şehirde tesadüf eseri çekilmeyeceğini, bunun birileri tarafından yaptırıldığını belirtirken, gelecek sene için Şampiyonlar Ligi kalitesinde 3-4 futbolcuyu transfer etmek için çalışmalara başladıklarını söyledi. 

JAJA’NIN FOTOGRAFLARI BİRİLERİ TARAFINDAN ÇEKTİRİLDİ
Jaja’nın Bilica tarafından ayartıldığı iddiasını hiçbir şekilde ispat edemem de şunu merak ediyorum. 15 milyon nüfuslu bir şehirde iki araba gidiyor. Önde de fotoğrafları çeken bir gazeteci ya da gazetecilere servis yapan biri gidiyor. 15 milyonun olduğu bir şehirde bunun tesadüf olduğuna inanmıyorum. Trabzon’da olsa biri görür seni; ama İstanbul’da nasıl olur; anlamıyor. Kim yaptı tartışmasına girmem; ama birileri bunu yaptırdı.

JAJA, SON OLAYDAN DERS ALMIŞTIR; ÇOK İYİ BİR OYUNCU
Jaja, bu yaşananlardan ders almıştır. Kendisiyle konuşmadım; hocamız konuştu. Ama şu bir gerçek ki Jaja çok iyi bir oyuncu"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler