O bir kaleci ama 100. golünü attı!

Sao Paulo'nun kalecisi Rogerio Ceni, Sao Paulo ile Corinthians'ın karşı karşıya geldiği ve Sao Paulo'nun 2-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada takımına galibiyeti getiren golü kaydetti ve kariyerindeki 100. golü kaydetti.En çok gol atan kaleci dünya re

O bir kaleci ama 100. golünü attı!

Sao Paulo'nun kalecisi Rogerio Ceni, Sao Paulo ile Corinthians'ın karşı karşıya geldiği ve Sao Paulo'nun 2-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada takımına galibiyeti getiren golü kaydetti ve kariyerindeki 100. golü kaydetti.

En çok gol atan kaleci dünya rekorunu elinde bulunan Rogerio, mücadelenin 54. dakikasında sağ üst köşede kazanılan serbest vuruşta topu ağlara göndererek takımını mücadelede 2-0 öne geçiren ve kariyetinin 100. golünü kaydetti.

Rogerio Ceni karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Bir kaleci sahaya çıktığı zaman gol atmayı düşünmez ama bu durum benim istediğim şekilde sonuçlandı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler