O bir atom karınca

Trabzonspor’un Norveç ekibi Stabaek’ten transfer ettiği brezilyalı oyuncu Alanzinho 1 metre 66 cm boyu ile ligin en kısa futbolcusu konumunda. 4 milyon 7 bin Euro değerindeki yetenekli futbolcu bu sezon Şenol Güneş tarafından ligde 14 kez görevlendirilirk

O bir atom karınca

Trabzonspor’un Norveç ekibi Stabaek’ten transfer ettiği brezilyalı oyuncu Alanzinho 1 metre 66 cm boyu ile ligin en kısa futbolcusu konumunda.

 

4 milyon 7 bin Euro değerindeki yetenekli futbolcu bu sezon Şenol Güneş tarafından ligde 14 kez görevlendirilirken bu maçlarda 1 gol ve 3 asist yaptı.

 

KASIMPAŞA MAÇINDA GOL ATMIŞTI

Trabzonspor’un Kasımpaşa’yı 7-0 mağlup ettiği karşılaşmada gol atan Alanzinho, bordo-mavili ekibin Sivasspor’u 6-1, Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 ve yine Kasımpaşa’yı 7-0 mağlup ettiği müsabakalarda da toplam 3 asist yaptı.

 

ARADA 39CM FARK VAR

Ligde en kısa boylu futbolcu ünvanını taşıyan 27 yaşındaki Alanzinho ile ligin en uzun boylu futbolcusu ünvanını taşıyan Eskişehirspor’un kalecisi Vanja İvesa arasında tam 39 cm boy farkı var. İvesa ise 2 metre 5 cm ile ligin en uzun boylu futbolcusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler