Nuri, Podolski'ye özür diletti

Alman Podolski, 83. dakikada attığı beraberlik golü sonrası Nuri’ye yönelerek, Türkiye’nin Almanya’ya 3-0 kaybettiği maça eliyle 3 ve 0 rakamları yaparak göndermede bulunmuştu. 90+1. dakikada milli futbolcumuz, Köln ağlarına gönderdiği golle Dortmund’a 2-

Nuri, Podolski'ye özür diletti

Alman Podolski, 83. dakikada attığı beraberlik golü sonrası Nuri’ye yönelerek, Türkiye’nin Almanya’ya 3-0 kaybettiği maça eliyle 3 ve 0 rakamları yaparak göndermede bulunmuştu.

 

90+1. dakikada milli futbolcumuz, Köln ağlarına gönderdiği golle Dortmund’a 2-1’lik galibiyeti getirmişti. Nuri, Podolski’nin yanında sevinç gösterisi yapmıştı. Bild gazetesine konuşan ay-yıldızlı oyuncu, “Eğer birisi benim elimi sıkıp, özür dilemişse saygımı kazanmış demektir. Oyunda bu tür duygusal şeyler olabilir” dedi. Podolski de maçta Nuri ile olumsuz bir durum yaşandığını ancak sonunda el sıkıştıklarını ifade etti. Alman basınındaki haberlerde, “Podolski kışkırttı, Şahin soğukkanlılıkla cevap verdi ve Dortmund’u zirveye çıkardı” yorumu yapıldı.

 

Habere ilişkin diğer haberimiz:

 

Video- Nuri Şahin'den tokat gibi gol!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor