Nijeryalıların Trabzonspor sevdası

Trabzonspor fanatiği Nijeryalı Ömer Faruk, ''Trabzonspor'un şampiyon olacağına inanıyorum, Trabzonspor formasını çok giymek istiyorum'' dedi. Nijerya'da Türk Koleji'nde öğrenim gören yedi Nijeryalı öğrenci, öğretmenleri Yunus Emre Doğan nezaretinde Trabzo

Nijeryalıların Trabzonspor sevdası

Trabzonspor fanatiği Nijeryalı Ömer Faruk, ''Trabzonspor'un şampiyon olacağına inanıyorum, Trabzonspor formasını çok giymek istiyorum'' dedi.

Nijerya'da Türk Koleji'nde öğrenim gören yedi Nijeryalı öğrenci, öğretmenleri Yunus Emre Doğan nezaretinde Trabzon'a geldi. Trabzon'un tarihi ve turistik yerlerini 5 gün süresince gezen öğrenciler, Trabzonspor'un 'Bize her yer Trabzon' ve 'Şampiyon Trabzonspor' kaşkol ve şapkalarını takarak, bordo-mavili takımın şampiyon olmasını istediklerini söylediler.

Trabzonspor fanatiği Nijeryalı Ömer Faruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nijerya'da Türk Koleji lise birinci sınıf öğrencisi olduğunu belirterek, ''Babam öğretmen, annem ise avukat. Babam okumamı, meslek sahibi olmamı çok istiyor. Ben de futbol oynamayı çok seviyorum ve bu konuda da hocalarım yetenekli olduğumu söyledi'' dedi.

Nijerya'da, Türkiye'den Trabzonspor'un maçlarını takip ettiğini ve hiç kaçırmadığını söyleyen Faruk, ''Türk Koleji'nde Trabzonspor'un maçlarını izliyorum. Trabzonspor taraftarıyım ve şu anda Türkiye'de lider. Bu sene şampiyon olacaklarına inanıyorum. Ayrıca Trabzonspor'un formasını da çok giymek istiyorum'' diye konuştu.

Öte yandan Nijeryalı öğrenciler Arsinli işadamı Süleyman Gürsoy ile birlikte Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen'i ziyaret etti.

Kendilerini Türkçe konuşarak tanıtan Nijeryalı öğrenciler, ardından İstiklal Marşı'nı okudu. Mustafa Daudu isimli öğrencinin ise Temel fıkrası anlatması salonda bulunanları kahkahaya boğdu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor