Nihat TS'nin karşısında yok!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Fi Yapı İnönü Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacağı B Grubu 5. ve son hafta maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.  Siyah Beyazlı takımda sakatlığı bulunan Nihat mücadele forma giyemecek. B

Nihat TS'nin karşısında yok!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Fi Yapı İnönü Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacağı B Grubu 5. ve son hafta maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

 

Siyah Beyazlı takımda sakatlığı bulunan Nihat mücadele forma giyemecek. Belindeki ağrılar sebebiyle son 3 gündür takımla antrenmana çıkmayan Sivok'un durumu ise bugün yapılacak kontrollerinin ardından netleşecek. Bir süredir sakatlıkları sebebiyle takımdaki yerlerini alamayan İbrahim Üzülmez ve Ferrari'nin tedavileri tamamlandı. Bu iki futbolcu da karşılşama da görev yapabilecek durumdalar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor