Neymar için dev ödeme yapıldı!

Neymar için Barcelona'ya 222 milyon Euro ödendi

Neymar için dev ödeme yapıldı!

İspanya La Liga takımlarından Barcelona, Neymar'ın temsilcileri tarafından serbest kalma bedeli olan 222 milyon euro'nun kendilerine ödendiğini açıkladı.


Futbol dünyasının unutamayacağı transferde flaş bir gelişme yaşandı. Barcelona, Neymar transferi için 222 milyon euroluk ödeme aldığını resmen açıkladı. Fransız kulübü Paris Saint Germain, Brezilyalı yıldızın serbest kalma bedeli olan bu parayı ilk olarak La Liga'ya vermiş ama "Ret" cevabı almıştı.


Barcelona'dan Neymar transferi için resmi açıklama geldi. Katalan kulübü, Brezilyalı yıldızın temsilcilerinin 222 milyon euroluk ödemeyi yaptığını açıkladı. Barcelona ayrıca transferin detaylarının UEFA'ya da bildirileceğini belirtti. 

Futbol tarihinin en yüksek maliyetli transferine imza atan Paris Saint-Germain, Barcelona'dan kadrosuna kattığı Neymar'ın 222 milyon euroluk serbest kalma bedelini La Liga ofisine teslim etmiş ancak Fransız kulübünün bu ödemesi lig tarafından kabul görmemişti. Finansal Fair-Play kurallarına göre bu ücretin uygun olmadığını savunan La Liga teklifi geri çevirmişti.

La Liga'nın kabul etmeme hakkı var mı?

İspanyol medyasıdan Marca'nın haberine göre, La Liga böyle bir yetkiye sahip değil. Yüzyılın transferi olarak adlandırılan bu hamlenin Finansal Fair-Play kurallarına uygun olup olmadığı bilinmezken, UEFA'nın buna transfer döneminin noktalanacağı 31 Ağustos tarihinden sonra karar vereceği vurgulandı.






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler