Nevzat Şakar: Çok temkinliyiz

Konyaspor ile oynayacakları maça da değinen Asbaşkan Şakar, "Konyaspor son derece güçlü bir takım ligde bulunduğu yeri hak etmeyen bir takım. Temkinliyiz. Biz bütün maçları kazanmak istiyoruz. Konyaspor maçı da bu zorlu maçlardan biridir. Kazanmak zorunda

Nevzat Şakar: Çok temkinliyiz

Konyaspor ile oynayacakları maça da değinen Asbaşkan Şakar, "Konyaspor son derece güçlü bir takım ligde bulunduğu yeri hak etmeyen bir takım. Temkinliyiz. Biz bütün maçları kazanmak istiyoruz. Konyaspor maçı da bu zorlu maçlardan biridir. Kazanmak zorundayız. Futbolcularımız rahat ve iyi motive oldular" şeklinde konuştu.

Nevzat Şakar, Galatasaray maçının seyircisiz oynanacak olmasına da değindi ve "Galatasaray maçının seyircisiz oynanması avantaj mıdır, değil midir bilemiyorum. Maçtan sonra göreceğiz. Öyle görünüyor ki Galatasaray'ın sahasında ve seyircisiz olarak yapılacak bu maç.

Şu anda karar böyle değişir mi değişmez mi bilemeyeceğim; ama bizim için fark etmez. Oynayıp, kazanacağız. Bize her yer Trabzon" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor