Nevzat Şakar açıklama yaptı

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde yürüttüklerini belirterek, "Kimse merak etmesin. Hedefimize ve kalitemize yakışır transferler yapacağız. Transfer için bir sayı belirlemedik. Gereken her takviyeyi ya

Nevzat Şakar açıklama yaptı

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde yürüttüklerini belirterek, "Kimse merak etmesin. Hedefimize ve kalitemize yakışır transferler yapacağız. Transfer için bir sayı belirlemedik. Gereken her takviyeyi yapacağız" dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, yaptığı açıklamada transfer çalışmaları konusunda taraftarların yüreğine su serpti. Şakar, Teknik Direktör Şenol Güneş'in ve futbolcu izleme komitesinin birlikte hazırladığı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde sürdürdüklerini söyledi. Şakar, gereken tüm takviyeleri yapacaklarını belirterek, "Şu ismi alacağız demek istemiyorum. veya şu kadar futbolcu alacağız da demeyeceğiz. Kimse merak etmesin. Hedefimize ve kalitemize yakışır transferler yapacağız. Bunun için kaç oyuncu gerekiyorsa alırız" diye konuştu.

"NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ"

Şakar, ligin ikinci yarısındaki tüm maçlara final havasında çıkacaklarını da belirterek, "Zaten çok kaliteli bir takımımız var. Önemli olan bu takımı nokta transferlerle güçlendirebilmek. Şu anda şampiyonluk için bir şey söylemek doğru değil. Sezonun ikinci haftasında oynayacağımız Fenerbahçe maçının ise diğer maçlardan hiçbir farkı yok. Tüm maçlarımıza kazanma arzusuyla çıkacağımız için bu maçta da aynı mantıkla oynayacağız. Bizim içimizde 27 yıllık şampiyonluk özlemi var. Bu özlemi bastırmak öyle kolay değil. Sezon sonunda bu hasrete son vermek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

FERHAT HIRS YAPTI

Trabzonspor'da Hırvat futbolcu Cale'nin sol bekteki alternatifi konumuna düşen Ferhat Öztorun, sezonun ikinci yarısı öncesi hırs yaptı. Devre arası kampını en iyi şekilde değerlendireceğini belirten Ferhat, "Takımda iyi olan oynuyor. Bende daha iyi olmak için çok çalışacağım. Cale ile sıkı bir rekabetimiz var. Sezonun ikinci yarısında forma rekabeti biraz daha kızışacak. 11'de kendime yer açmak istiyorum. Bunun için de elimden geleni yapmakta kararlıyım" diye konuştu.

GÜNEŞ İÇİN HAZIRLIK MAÇLARI ÇOK ÖNEMLİ

Bordo - mavili takımın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, devre arası kampında Werder Bremen ve Shalke 04 ile oynayacakları hazırlık maçlarına büyük önem veriyor. Bu maçlarda oyuncuların genel durumunu görmeyi planlayan tecrübeli teknik adamın, bu nedenle transferlerin kampa yetiştirilmesi konusunda ısrarcı olduğu vurgulandı. Her futbolcunun gözünde aynı değere sahip olduğunu belirten Güneş, "Kampta iyi çalışan, arzulu olan formayı alır. Kimsenin yerin garanti değil" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler