Namağlup Hekimoğlu hazırlıklarını sürdürüyor!

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon, sahasında oynayacağı Nazillispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Namağlup Hekimoğlu hazırlıklarını sürdürüyor!

Hekimoğlu Trabzon FK Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Nazillispor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Bu önemli maç öncesinde takımda sağbek Miraç dışında sakat futbolcu bulunmazken Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu futbolcularını rehavet konusunda sürekli uyarıyor.

Elimizdeki avantajı kaybetmeyelim!
Ligde en yakın rakibine 4 puan fark atarak liderlik koltuğunda oturan Hekimoğlu FK’da Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu oyuncularını dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Tekelioğlu, “Ligde çok önemli bir maç periyodu içine giriyoruz. Dikkatli olmak zorundayız. Rakipler bize farklı ve üst düzey motivasyonla geliyor. Hiçbir maçımız kolay geçmeyecek. Şu an en yakın rakibimiz aramızda puan var. Bunu koruyarak liderliğimizi sürdüreceğiz. Elimizdeki avantajı kaybetmeyelim” dediği öğrenildi.

Taraftarlarımızı bekliyoruz!
Hekimoğlu Trabzon FK Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu, "Cumartesi günü saat 13:00’da Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda oynayacağız müsabakaya herkesi davet ediyoruz. Kaliteli ve seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle sahadan galip ayrılmayı hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler