Müthiş ikili: Burak-Jaja

Burak-Jaja ikilisi cumartesi günü yine işbaşındaydı….Son haftalarda attığı gollerle Trabzon'un zirveye yükselmesinde pay sahibi olan Burak-Jaja ikilisi cumartesi günü yine işbaşındaydı. Burak iki, Sambacı yıldız ise bir kez ağları havalandırdı.Trabzonspor

Müthiş ikili: Burak-Jaja

Burak-Jaja ikilisi cumartesi günü yine işbaşındaydı….

Son haftalarda attığı gollerle Trabzon'un zirveye yükselmesinde pay sahibi olan Burak-Jaja ikilisi cumartesi günü yine işbaşındaydı. Burak iki, Sambacı yıldız ise bir kez ağları havalandırdı.

Trabzonspor, Gaziantep deplasmanını, iki formda yıldızının müthiş performansıyla aşmayı başardı. Bordo-Mavililer, 1-0 geriye düştükleri maçta önce Burak Yılmaz’ın şık golüyle eşitliği yakaladı.

Son haftalardaki futboluyla A Milli Takım’a kadar yükselen başarılı oyuncu, Selçuk’un düşürülmesiyle kazanılan penaltıda rakip kaleci Karcemarskas’ı mağlup etti. İkinci yarıda sahneye çıkan Jaja da güzel futbolunu, süper bir golle süsledi. Bordo-Mavili formayı giydikten sonra her golünde estetik unsurlar barındıran Sambacı’nın Gaziantep ağlarını havalandırdığı vuruş da görülmeye değerdi. Hem Burak hem de Jaja dünkü performanslarıyla 6’şar gole ulaşıp, takımın diğer forveti Umut Bulut’u yakaladılar. Karadeniz ekibinin, bu sezon ligde kaydettiği 32 golün 18’ini bu üç oyuncu attı.

Burak cezalı duruma düştü

Bu arada attığı ilk golün ardından rakip tribünlere koşarak, yumruk şov yapan Burak Yılmaz’a, hakem Bünyamin Gezer sarı kart gösterince cezalı duruma düştü. Yıldız oyuncu, önümüzdeki cuma günü Trabzonspor’un Bucaspor ile oynayacağı lig karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak.

Futbolcu Maç Dk Gl As Sr Kr
Burak Yılmaz 13 828 6 1 4 0
Umut Bulut 13 976 6 3 0 0
Jaja Jakson Coelho 10 684 6 1 1 0


Takıma bir gün izin

Gaziantepspor maçının ardından özel bir uçakla Trabzon’a dönen Bordo-Mavili oyunculara, teknik direktör Şenol Güneş 1 gün izin verdi. Karadeniz temsilcisi, pazartesi günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanarak, Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor