Mustafa Yumlu çok mutlu

Cezalı olduğu için Karabükspor karşılaşmasında forma giyemeyen Serkan Balcı’yı aratmadığı için mutlu olduğunu söyleyen Mustafa Yumlu, alışmadığı bir mevkide oynadığını ve elinden geleni yapmaya çalıştığını söyledi.Yaptığı ortadan ilk golün gelmesindende m

Mustafa Yumlu çok mutlu

Cezalı olduğu için Karabükspor karşılaşmasında forma giyemeyen Serkan Balcı’yı aratmadığı için mutlu olduğunu söyleyen Mustafa Yumlu, alışmadığı bir mevkide oynadığını ve elinden geleni yapmaya çalıştığını söyledi.

Yaptığı ortadan ilk golün gelmesindende mutluluk duyan Yumlu şöyle konuştu "Alışmadığım mevkide oynadım benim içim zor oldu. Serkan ağabeyi aratmadığımı düşünüyorum elimden geleni yaptım. İlk golde benim ortamdan gol geldi. Öne çıkmam gerekiyordu çıktım ve ortamı yaptım rakibi de çarptı gol oldu. Rakiplerimiz şampiyonluğa oynadığımız için bize karşı çok mücadele ediyor. Böyle engeller önümüzde olacak. Bu maçları kayıpsız geçmek zorundayız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor