Mustafa Denizli ile yollar ayrıldı

Başkan Yıldırım Demirören ve teknik direktör Mustafa Denizli, Akaretler'deki kulüp binasında ortak bir basın toplantısı düzenledi.Toplantıda ilk olarak sözü alan Demirören,"Hocamızın sağlık durumundan dolayı yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Hocamıza he

Mustafa Denizli ile yollar ayrıldı

Başkan Yıldırım Demirören ve teknik direktör Mustafa Denizli, Akaretler'deki kulüp binasında ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda ilk olarak sözü alan Demirören,"Hocamızın sağlık durumundan dolayı yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Hocamıza her zaman kapamız açık. Ne görev isterse alabilir. Bunun da tek sebebi sağlık sorunlarıdır. Bu bizim için çok zor bir durum. Başka üzüldüğüm konu da beni sahtekar yerine koymaları. Bize sahtekar demek basına yakışmadı. Ben hocamıza teşekkür ediyorum" dedi.

Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli ise şunları söyledi: "Yaklaşık iki yıldır buradayım. Bu zaman diliminde bana gösterilen destek ve yakınlıktan ötürü teşekkür ediyorum. Bir çok camiada çalıştım. Beşiktaş benim çocukluk aşkımdı. Bunu her zaman söyledim. Bugün de değişen bir şey yok. Birkaç gündür beni çok üzen haberler çıktı. Beşiktaş'la olan ayrılığım ne kadar sürer bilmiyorum İyileşmem için belli bir süreye ihtiyacım var. O nedenle kulübümden izin istedim. Salı günü başkanımızın söylediği gibi Beşiktaş'sa sağlıklı yardım edemeyeceğim için ve benim dinlenmem için böyle bir karar aldık. Onun dışında yazılan her şey yalandır. Ben Beşiktaş'ta çok mutluydum. Benim dinlenmeye ihitiyacım var. Başkanımızın ve yönetimimizin bana bu konularda yardım etmesinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ben kulübümden takımın başına hemen birinin getiriklmesini istedim. Beşiktaş ile eş değer biri kulübün başına gelmelidir. gelecek olan kişiye gerekli raporları sunacağız. Önümüzdeki yılın programı şu anda şekillenmiştir. Beşiktaş ve bize haksızlık edilmesine müsade edemeyeceğiz. Benimle birlikte Beşiktaş ile çalışan herkese teşekkür ediyorum. Kimseye hiçbir zaman sitemde bulunmadım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler