Mustafa Akçay yine tarih yazdı

Akçay, Konyaspor'a Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini aldırdı

Mustafa Akçay yine tarih yazdı
UEFA Avrupa Ligi'nde üst üste 2. sezonunu geçiren Atiker Konyaspor, Mustafa Akçay liderliğinde bu kupadaki ilk galibiyetini Vitoria karşısında aldı.  Bu sezon ilk kez taraftarlarının karşısına çıkan Akçay'ın öğrencileri, Portekizli rakibini 2-1 mağlup etti.

Maça hızlı başlayan temsilcimiz, aradığı golü 24. dakikada Musa Araz'ın ayağından buldu. İlk yarıyı bu golle 1-0 önde kapatan Konyaspor, 2. yarıya da iyi girdi. Bu kez sahneye çıkan isim Milosevic olurken yeşil beyazlılar 48. dakikada farkı ikiye çıkardı Vitoria ekibi, 74'te Paolo Hurtado'yla ümitlense de bu gol Portekizlilere yetmedi ve Konyaspor maçı 2-1 kazandı.

Bu sonuçla Konyaspor 3 puana yükselirken Vitoria Guimaraes 1 puanda kaldı.

Marsilya bu kez mağlup
Grubun ilk maçında Konyaspor'u 1-0 yenen Marsilya, deplasmanda Salzburg'a aynı skorla mağlup oldu. Salzburg'a galibiyeti getiren tek gol ise 73. dakikada Munas Dabbur'dan geldi. bu sonuçla Marsilya 3 puanda kalırken 4 puanlı Salzburg liderliğe yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor