Mustafa Akçay: "Dikkatli olmalıyız"

Bank Asya 1. Lig'de, deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Trabzonlu teknik adamı Mustafa Akçay konuştu. Akçay, kontrollü, dikkatli ve dirençli oynamaları halinde maçtan puan ya da puanlarla ayrılabilece

Mustafa Akçay: "Dikkatli olmalıyız"

Bank Asya 1. Lig'de, deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Trabzonlu teknik adamı Mustafa Akçay konuştu. Akçay, kontrollü, dikkatli ve dirençli oynamaları halinde maçtan puan ya da puanlarla ayrılabileceklerini bildirdi.

Bir dönemde Trabzonspor alt yapısında görev yapan Akçay, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ''ligin çok koşan, genç ve dinamik ekiplerinden biri'' diye niteledi.

 

Uzun süreden beri istikrarlı tempoları bulunan bir ekiple karşılaşacaklarını ifade eden Akçay, ''Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, dikkat edilmesi gereken, hızlı oynayan bir takım. Dolayısıyla biz de onlara karşı kendi evlerinde dikkatli oynamaya çalışacağız. Üç ihtimalli gözüken bir müsabaka. Kontrollü, dikkatli ve dirençli oynarsak puan ya da puanlar getirebileceğimiz bir deplasman olacak. Ancak işimizin çok zor olduğunu söyleyebiliriz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor