Münih'e Kahlenberg çelmesi

Adı Trabzonspor ile anılan Danimarkalı oyuncu Thomas Kahlenberg'in görev yaptığı Wolfsburg bugün kendi evinde Bayern Münih ile ligin ikinci yarısında berabere kaldı.Bundesliga'da 18. hafta mücadelesinde Bayern Münih deplasmanda Wolfsburg ile 1-1 berabere

Münih'e Kahlenberg çelmesi

Adı Trabzonspor ile anılan Danimarkalı oyuncu Thomas Kahlenberg'in görev yaptığı Wolfsburg bugün kendi evinde Bayern Münih ile ligin ikinci yarısında berabere kaldı.

Bundesliga'da 18. hafta mücadelesinde Bayern Münih deplasmanda Wolfsburg ile 1-1 berabere kaldı. Kahlenberg'in 88. dakikada oyuna girdiği, ilginç bir mücadeleye sahne olan maçta iki de penaltı kaçtı.

İlk yarıya direkten dönen toplar ve kaçan penaltılar damgasını vurdu. 5. dakikada Mario Gomes'in yakın mesafeden şutu direkte patladı. 7. dakikada Müller ceza sahası dışından attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. 21. dakikada Bayern Münih penaltı kazandı. Topun başına geçen Lahm'ım vuruşu direkten döndü ve konuk ekip farkı 2'ye çıkartma fırsatını değerlendiremedi.

37.dakikada bu kez Wolfsburg atağında Dejegah'nın vuruşu direğe takıldı. Beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen ev sahibi ekip 44'te Diego ve 45+1'de Grafite ile iki fırsatı değerlendiremedi. 45+3'te Wolfsburg'un kazandığı penaltı vuruşunu Grafite auta gönderdi ve ilk yarı 1-0 Bayern Münih'in üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci devrede tempo düşük başladı. 53. dakikada Robben'in kullandığı serbest vuruşta kaleci gole izin vermedi. 56. dakikada gelişen Wolfsburg atağında Mandzukic'in kafa vuruşunda kaleci başarılıydı. Bir süre orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta 86. dakikada Riether attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Maçta başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından Bayern Münih puanını 30'a yükseltirken, Wolfsburg da puanını 20 yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler