Mourinho'ya kafa tutan Türk!

 İtalya'nın Inter takımı ile Şampiyonlar Ligi finalini oynayacak olan Bayern Münih'te top koşturan milli futbolcumuz Hamit Altıntop, lig kupası ile Almanya Kupasından sonra 3. kupayı da kazanarak tarih yazmayı çok istediklerini söylerken İtalyanların Port

Mourinho'ya kafa tutan Türk!

 

İtalya'nın Inter takımı ile Şampiyonlar Ligi finalini oynayacak olan Bayern Münih'te top koşturan milli futbolcumuz Hamit Altıntop, lig kupası ile Almanya Kupasından sonra 3. kupayı da kazanarak tarih yazmayı çok istediklerini söylerken İtalyanların Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho'ya da kafa tuttu.

Kırmızı kart cezalısı olan Fransız yıldız oyuncu Franck Ribery'nin yerine finalde oynaması beklenen Hamit, 'Bu maç bizim hayatımızın maçı olacak' diyerek Inter'in aykırı patronuna meydan okudu. Manchester United, Fiorentina ve Lyon gibi devleri geride bırakarak Inter karşısında sezonun üçüncü kupasını kazanmak için ellerinde ne varsa ortaya koyacaklarını belirten Milli yıldız, 'Inter'in gücünü zaten biliyoruz. Biz de en az onlar kadar kaliteli ve güçlü bir kadroya sahibiz. Aramızdaki tek fark İtalyanların patronu çok konuşarak gündemde kalmayı, biz ise altın olan sükutu tercih edip konuşmamızı sahada yapmak istiyoruz' dedi. Büyük finalden sonra ABD'de bulunan Milli takımın kampına katılacağını ifade eden Hamit Altıntop, milli takımdaki arkadaşlarının da kendisini yalnız bırakmayıp, Şampiyonlar Ligi kupasıyla ABD'ye gelmesi dileğinde bulunduklarını vurguladı.

Finalin hakemi İngiliz Howard Webb
UEFA yaptığı açıklamayla Inter ile Bayern Münih arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finalini İngiliz hakem Howard Webb'in yöneteceğini bildirdi. Eski bir polis memuru olan Webb, 2010 Dünya Kupası'nda da görev yapacak. Hakemlik kariyeri boyunca 19 Şampiyonlar Ligi maçında görev alan İngiliz hakem hakkında yapılan açıklamada, '2005'ten bu yana Avrupa Kupalarında maç yöneten Webb, bu sezon Inter-CSKA Moskova, Dinamo Kiev-Barcelona ve Werder Bremen-Hamburg gibi maçlarda görev almıştı' ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor