Minik TS'liler BJK'yi gole boğdu

Ümraniye Trabzonspor Futbol Okulu, Beykoz Çubukluda Yunusemre ve Omka halı sahasının düzenlememiş olduğu minikler Futbol okullar arası il birinciliğinde Trabzonspor ezeli rakibi Beşiktaş’ı farklı mağlup etti.  Turnuvada sırasıyla Karabekirspor’la 3–3 Beyk

Minik TS'liler BJK'yi gole boğdu

Ümraniye Trabzonspor Futbol Okulu, Beykoz Çubukluda Yunusemre ve Omka halı sahasının düzenlememiş olduğu minikler Futbol okullar arası il birinciliğinde Trabzonspor ezeli rakibi Beşiktaş’ı farklı mağlup etti.

 

Turnuvada sırasıyla Karabekirspor’la 3–3 Beykoz belediyesi ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor Paşabahçe’yi de 6-2 Beşiktaş’ı ise 5-1 yenerek gruptan çıkmayı başardı.

 

Trabzonspor futbol okulunun final grubundaki rakipleri arasında Fenerbahçe ile Galatasaray yer alıyor.5–6 Şubat tarihlerinde oynanacak olan final müsabakalarında bordo mavililerin tek hedefi şampiyonluk. Bordo mavililerin Beşiktaş maçında farka taşıyan golleri Enes, Berkay (3) ve Tugra attı.

 

Beykoz da Omka halı sahasında oynanacak olan karşılaşmalarda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Antrenörler Murat Akbulut Reşat Çakıroğlu ile Mahir Karahasanoğlu “Ezeli rakiplerimiz yenip mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor