Mini Trabzonspor Akhisar

Ege ekibinin kadrosunda Trabzonspor’dan ayrılan 9 futbolcu yer alıyor…

Mini Trabzonspor Akhisar
Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’de bir çok takım Trabzponspor orjinli futbolcuları kadrosunda bulundururken Akhisar Belediyespor kadro yapılanmasında ilginç bir durum oluştu. Ege ekibinin kadrosunda Trabzonspor’dan ayrılan 9 futbolcu yer alıyor…

Geçtiğimiz dönemlerde Trabzonspor’da forma giyen birçok futbolcuyu kadrosuna katan Akhisar Belediyespor bu sezon transfer döneminde de bu geleneğini sürdürmeye devam ediyor. Akhisar Belediyespor son olarak Trabzonspor’dan 2014-15 sezonunda ayrılan Paulo Henrique’yi kadrosuna kattı. 28 yaşındaki futbolcu Manisa takımına 3 yıllık imza attı.

TOPLAM 9 OLDU
Brezilyalı golcünün transferi sonrasında Akhisar’ın kadrosunda daha önce Trabzonspor’da forma giyen 9 futbolcu yer alıyor.

İşte Akhisar Belediyespor’un kadrosunda yer alan eski Trabzonsporlular;

Fatih Öztürk, Paulo Henrique, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Alper Uludağ, Soner Aydoğdu, Olcan Adın, Özer Hurmacı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor