Millilerimiz New York yolunda!

Yarın New York’a hareket edecek teknik direktör Guus Hiddink yönetimindeki Ay-Yıldızlılar, Çek Cumhuriyeti, Kuzey İrlanda ve ev sahibi ile karşılaşacak. Ekibimiz, 29 Mayıs’ta ise Türkiye’ye geri dönecek. Bu arada zihinsel engelli gençlerimizin spor yoluyl

Millilerimiz New York yolunda!

Yarın New York’a hareket edecek teknik direktör Guus Hiddink yönetimindeki Ay-Yıldızlılar, Çek Cumhuriyeti, Kuzey İrlanda ve ev sahibi ile karşılaşacak. Ekibimiz, 29 Mayıs’ta ise Türkiye’ye geri dönecek. Bu arada zihinsel engelli gençlerimizin spor yoluyla topluma kazandırılmasını amaç edinen Türkiye Özel Sporcular Derneği (TÖSSED), İstanbul’daki İstinye Park Alışveriş Merkezi’ndeki ‘Türk Telekom-TÖSSED Festivali’ni coşkulu bir şekilde kapatacak. Saat 17.00’de TFF Başkanı Mahmut Özgener ve milli takım futbolcuları da, organizasyonda hazır bulunacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor