Millilere hırsızlık şoku!

Fransız yetkililer, Evian-les-bains bölgesindeki Hilton otelinde kalan Paraguay Milli takımına ait bir kasadaki paranın bir kişi tarafından çalındığını söylediler.Açıklamaya göre, ''Kendini Paraguay ekibindeymiş gibi gösteren, giriş kartı bulunan, sportif

Millilere hırsızlık şoku!

Fransız yetkililer, Evian-les-bains bölgesindeki Hilton otelinde kalan Paraguay Milli takımına ait bir kasadaki paranın bir kişi tarafından çalındığını söylediler.

Açıklamaya göre, ''Kendini Paraguay ekibindeymiş gibi gösteren, giriş kartı bulunan, sportif giyinen ve tipi Paraguaylı'ya benzeyen'' bir kişi resepsiyona gelerek kasayla ilgili bir sorun olduğunu söyledi ve otel görevlilerinden yardım istedi.

Otel personelinin bu kişiye yardımcı olarak yol göstermesinin ardından hırsız paraları alarak kayıplara karıştı. Soruşturmayı sürdüren yetkililer, bu kişinin kasanın bulunduğu odaya giriş için kullanılan kartı nasıl aldığını araştırıyor.

11 Haziran'da başlayacak Dünya Kupası'nda F grubunda yer alan Paraguay, Fildişi Sahili ile 30 Mayıs'ta Fransa'da hazırlık maçı yapacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor