Milli takımın Moldova 11'i belli oldu

A Milli futbol takımın Moldova 11'i belli oldu

Milli takımın Moldova 11'i belli oldu

A Milli Futbol Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu’ndaki ikinci maçında Eskişehir’de Moldova ile karşılaşacak. İlk maçta Arnavutluk'u deplasmanda Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleri ile 2-0 mağlup eden Ay-Yıldızlı ekibimiz Moldova'yı da yenerek 2'de 2 yapmak istiyor.

Türkiye - Moldova ilk 11'ler...

Türkiye: Mert, Zeki, Kaan Ayhan, Merih, Hasan Ali Kaldırım, Dorukhan, Mahmut, Deniz Türüç, Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun, Burak Yılmaz

Moldova: Koşelev, Jardan, Rozgoniuc, Posmac, Reabciuk, Ionita, Carp, Cebotaru, Graur, Gimsari, Ambros

Karşılaşmada, Ukrayna Futbol Federasyonundan Sergii Boiko düdük çalacak. Boiko’nun yardımcılıklarını Semen Shlonchak ve Igor Alokhin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mykola Balakin olacak. Milli takım grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Arnavutluk’u 2-0 yenerken, Moldova sahasında Fransa’ya 4-1 kaybetmişti. Türkiye’nin yer aldığı grupta yarın TSİ 22.45’te Fransa-İzlanda ve Andorra-Arnavutluk maçları da oynanacak.

A Milli takımının Moldova 11'inde Trabzonspor'dan oyuncu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor