Milli sporcu hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, bir süredir Köroğlu Devlet Hastanesinde tedavisi süren Şafak'ın, akşam saatlerinde beyin ölümü gerçekleşti. Hastane Başhekimi Hüseyin İka, milli atıcının yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürerken beyin ölümünün gerçekleştiğini belirt

Milli sporcu hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, bir süredir Köroğlu Devlet Hastanesinde tedavisi süren Şafak'ın, akşam saatlerinde beyin ölümü gerçekleşti.

 

Hastane Başhekimi Hüseyin İka, milli atıcının yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürerken beyin ölümünün gerçekleştiğini belirterek, ''Hastamızın beyin ölümü gerçekleştikten sonra yakınları ile temasa geçerek organ bağışı konuşunda görüşleri alındı. Şafak'ın yakınları organların bağışlanmasına izin verince nakil işlemlerine başladık. Ankara'dan gelecek olan ekiplerle birlikte bağışlanan organları alınacak ve ihtiyacı olan hastalara nakledilecek'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor