Michel Ballack bakın ne yaptı ?

 Alman futbolunun yıldız isimlerinden Michael Ballack, aktif futbol hayatını noktaladığını açıkladı. Kaiserslautern, Bayern Münih ve Chelsea'de top koşturan, 2010 yılında ise eski kulübü Bayer Leverkusen'e geri dönen Ballack, son dönemde takımında istediğ

Michel Ballack bakın ne yaptı ?

 

Alman futbolunun yıldız isimlerinden Michael Ballack, aktif futbol hayatını noktaladığını açıkladı.
 
Kaiserslautern, Bayern Münih ve Chelsea'de top koşturan, 2010 yılında ise eski kulübü Bayer Leverkusen'e geri dönen Ballack, son dönemde takımında istediği forma şansını bulmakta zorlanıyordu.
 
Geçirdiği sakatlıklar nedeniyle futboldan uzun süre kopmak zorunda kalan 36 yaşındaki oyuncu, avukatı aracılığıyla futbolu bıraktığını açıkladı.
96 kez Almanya Milli Takım formasını giyen Ballack, Kaiserslautern, Bayern Münih ve Chelsea'de toplam 5 kez şampiyonluk sevinci yaşamıştı.
 
Michael Ballack, 2002 yılında Bayer Leverkusen ile Şampiyonlar Ligi'nde, Almanya Milli Takımı'yla da Dünya Kupası'nda final oynamış ancak iki maçta da sahadan boynu bükük ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor