MHK toplantısı Trabzon'da yapıldı

MHK Eğitim-Planlama Çalışma Toplantısı, Dr.Zihni Aksoy'un başkanlığında; Hamza Işın, Galip Bitigen, Turgay Güdü ve Bölge Eğitim Sorumluları Muammer Tokat, Ahmet Erdoğan, Esat Eriş, Seyfettin Candemir, Doğan Şen, Şeref Küskün, Münir Takbak ve Mehmet Doğan'

MHK toplantısı Trabzon'da yapıldı

MHK Eğitim-Planlama Çalışma Toplantısı, Dr.Zihni Aksoy'un başkanlığında; Hamza Işın, Galip Bitigen, Turgay Güdü ve Bölge Eğitim Sorumluları Muammer Tokat, Ahmet Erdoğan, Esat Eriş, Seyfettin Candemir, Doğan Şen, Şeref Küskün, Münir Takbak ve Mehmet Doğan'ın katılımı ile 23-24 Ekim'de Trabzon'da gerçekleşti.

Toplantıda 28 Ekim 2010'da 61 il merkezinde yapılacak sınavın genel değerlendirmesi ve sezonun eğitim planlaması gözden geçirildi. Özellikle Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının üç haftalık değerlendirilmesi yapılarak, bölgesel hakem ve gözlemcilere yönelik hazırlanan eğitim paketi ve devre arası seminer çalışmaları üzerine yoğunlaşan üyeler, Cumartesi akşamı oynanan Trabzonspor-Gençlerbirliği karşılaşmasını da birlikte izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor