Metin Özke hedeflerini söyledi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Metin Özke, ligin alt sıralarından yukarılara çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Özke, yaptığı açıklamada, son maçta Eyüpspor deplasmanında berabere kalarak 2 puan kaybettiklerini

Metin Özke hedeflerini söyledi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Metin Özke, ligin alt sıralarından yukarılara çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Özke, yaptığı açıklamada, son maçta Eyüpspor deplasmanında berabere kalarak 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''Bir türlü istediğimiz sonuçları alamadık, şansızlığımızı kıramadık. Çok şanssız puanlar kaybettik, Eyüpspor maçı da bunlar biri oldu. Galip gelmeyi çok istediğimiz bir maçtı. Bu maçtan alacağımız 3 puanla yeni bir sayfa açmak istiyorduk ama olmadı'' dedi.

Ligin alt sırasında yer almanın kendilerine yakışan bir durum olmadığını ifade eden Özke, ''Ligin alt sıralarından yukarılara doğru çıkmayı hedefliyoruz. Önümüzde, kendi sahamızda oynayacağımız Pursaklarspor maçı var. Rakibimiz ligde 2 puan önümüzde. Bu maçtan alacağımız 3 puanla hem rakibimizin önüne geçmek hem de ikinci yarının ilk galibiyetini almak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler