Mete'den Sadri Şener açıklaması

Bank Asya 1. Ligde mücadele eden Çaykur Rizespor'da kulüp başkan vekili Halim Mete, artık futbolcularla birlikte şampiyonluğu konuştuklarını söyledi. Mete, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve kulüp yöneticileri ile birlikte Mehmet Cengiz Tesislerinde D

Mete'den Sadri Şener açıklaması

Bank Asya 1. Ligde mücadele eden Çaykur Rizespor'da kulüp başkan vekili Halim Mete, artık futbolcularla birlikte şampiyonluğu konuştuklarını söyledi. Mete, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve kulüp yöneticileri ile birlikte Mehmet Cengiz Tesislerinde Diyarbakırspor maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil-mavili takımının antrenmanını izledi.

AYMAN RİZEDEN AYRILDI

ŞENER BUNLARI SÖYLEMEZ

 

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Mete, ilk yarıyı amaçladıkları yerde bitirdiklerini belirterek, ''Geldiğimiz yeri kaybetmemek zorundayız. İşi artık şansa bırakamayız. Bu nedenle 4 yeni arkadaş kadromuza katıldı. Transfer olan arkadaşlarımız Süper Lig tecrübesine sahip, takımlarında başarılı olmuş isimler. Yabancı futbolcu transferinde Mbele ve Bentley transferi için çok uğraştık ancak olmadı. Bir forvet arayışımız daha var. Ancak ''bu olsun, bunu bulduk' diye transfer yapmayı düşünmüyoruz'' dedi.

Mete, Ayman'ın ailevi nedenlerden dolayı takımdan ayrılmak istediğini ifade ederek, ''Kendisi ile yaptığımız görüşmeler sonucu bugün sözleşmesini karşılıklı feshettik. Artık Ayman'ın bizimle bir ilişkisi kalmadı. Her iki taraf için de hayırlı olsun'' diye konuştu.

Ligin ilk yarısında ''şampiyonluk'' kelimesini hiç kullanmadıklarını ifade eden Mete, şunları kaydetti:

''Ancak ilk yarının ardından herkes şampiyonluk kelimesini konuşmaya başladı. İkinci yarı da artık futbolcularımızla birlikte şampiyonluğu konuşuyoruz. Herkes şampiyonluğun gelmesini istiyor. Yönetim, teknik kadro ve futbolcular olarak bütünleşmiş durumdayız. Bir eksikliğimiz yok. Bir eksikliğimiz olursa bu yönetimsel olarak yapacağımız yanlışlıklardan doğacaktır. Geçmiş bir buçuk yıldan tecrübemiz var. Geçmişte yaşadığımız acı tecrübeleri pozitife çevirme gayreti içerisindeyiz. Bunu başaracağımıza inanıyorum.'

ŞENER BUNLARI SÖYLEMEZ

 

Mete, bir gazetecinin, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in bazı yerel gazeteler ve internet sitelerinde ''Biz Rizespor'a futbolcu veriyoruz. Gelip almıyorlar. Onlar gemici, futboldan anlamaz'' sözlerini hatırlatması üzerine şunları söyledi:

''Sadri Şener askerden geldiği günden itibaren çok iyi arkadaşım. Ben o sözleri düşünerek söylediği kanaati taşımıyorum. Biz gemiciyiz, kendisi de inşaatçıdır. Biz işimizi yapıyoruz. O da işini yaptı. Şimdi yapıyor mu bilmiyorum? Bu Trabzonspor'a mal edilmemeli. Trabzonspor bizim ebedi ve ezeli dostumuzdur. Son maçlarda özellikle Rize stadında ''Trabzon, Trabzon'' tezahüratlarının duyulması Rize'deki idarecilerin dostluğu ne noktaya getirdiğinin en önemli kanıtıdır. Ben Sadri Şener kardeşimin bunu içten düşünerek söylediğini tahmin etmiyorum. Ağzına gelmiş söylemiştir. Bizleri kendine dost bildiği için samimi gördüğü için söylemiştir. Sadri kardeşim bizi izlesin biraz daha. İzlemesini tavsiye ediyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor