Mesut'un büyük başarısı

Real Madrid'in Türk asılı futbolcusu Mesut Özil bundan böyle takımında on numaralı forması ile top koşturacak. Almanya'nın tanınmış gazetelerinden Kölner Express'in haberine göre Alman Milli takımı orta saha oyuncusu Mesut, şimdiye kadar ünlü İspanyol tak

Mesut'un büyük başarısı

Real Madrid'in Türk asılı futbolcusu Mesut Özil bundan böyle takımında on numaralı forması ile top koşturacak.

 

Almanya'nın tanınmış gazetelerinden Kölner Express'in haberine göre Alman Milli takımı orta saha oyuncusu Mesut, şimdiye kadar ünlü İspanyol takımında 23 numaralı forma ile oynuyordu. Malier Mahamadou Diarra'nın Fransa'ya transfer olmasının ardından 6 numaralı forma boşaldı ve 6 numaralı forma da şimdiye kadar on numaralı formayı taşıyan Lassana Diarra'ya verildi. Mesut Özil'e de boşalan on numaralı forma laik görüldü. Dünya Kupasında harikalar yaratan Mesut'un 23 numaralı formasını da bundan böyle Emmanuel Adebayor taşıyacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor