Mesut Yılmaz ve Ali Şen Olmayınca

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Haber61.net'e yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'yi eze eze yeneceğiz" demişti.Ziraat Türkiye Kupası'nı Fenerbahçeyi eze eze 3-1 yenen Trabzonspor'un kupa başarısına gölge düşürmeye çalışanlar "Fener Trabzon'a kupayı verdi, Lig

Mesut Yılmaz ve Ali Şen Olmayınca

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Haber61.net'e yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'yi eze eze yeneceğiz" demişti.

Ziraat Türkiye Kupası'nı Fenerbahçeyi eze eze 3-1 yenen Trabzonspor'un kupa başarısına gölge düşürmeye çalışanlar "Fener Trabzon'a kupayı verdi, Lig'i alacak" dedikodularını alttan alttan yaymaya başladılar.

Başkan Şener dediğini yaptı, Trabzonspor'un ne kadar Onurlu ve büyük takım olduğunun örneğini teknik ekip ve futbolcular dahil tüm dünyaya gösterdi

Ulusal basın Fenerbahçe'nin şampiyon olduğunu ilan ederek, Trabzonspor'un İstanbul'da oynadığı Denizlispor karşılaşması sontası yaptığı espirili açıklamaları Trabzonspor'un gururu ile AYaklar altına alarak manşetlerine taşımışlardı.

Trabzonspor süperm Lig'de İstanbul dışında Şampiyon olan tek takım ünvanına bu yıl da İsanbul dışında bir Anadolu takımını şampiyonn yapan takım ünvanını ekledi.

Trabzonspor Lig2de İstanbul dışında şampiyon olan tek takım ünvanı'nı Anadolu'dan bir takımı şampiyon yaparak "Abilik" böyle olur dedi.

Lig2de yıllara meydan okuyan Trabzonspor, hem 1996'nın intikamını aldı, hem de 2 kupa bekleyen Fenerbahçe'yi kupasız bıraktı.

Fenerbahçeli'nin talihsizliği de 1996 yılında olduğı gibi Mesut Yılma gibi bir başbakanı , bir de Ali Şen gibi bir başkanı2nın olmamasıydı.

Hatırlanacağı gibi dönemm başkanı Mesut Yılmaz ve Fenerbahçe Başkanı Ali Şen maç öncesi Trabzon'da ki ortamı gererek şampiyonluğun Trabzonspor'un elinden alınıp Fenerbahçe'ye verilmesine destek olmuşlardı.

Kısaca Bursaspor şampiyon olmadı. Trabzonspor "seni şampiyon yapacağım" dedi.

Dedi ve dediğini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor