Messi'ye FIFA şoku!

FIFA'dan Messi'ye soruşturma şoku

Messi'ye FIFA şoku!
Lionel Messi FIFA 'dan ceza alacak mı? Barcelon 'nın yıldız futbolcusu Arjantin - Şili maçındaki sinirli görüntüsü ile dikkat çekmişti.

Dünya Kupası Güney Amerika elemeleri grup maçında Arjantin, Şili'yi Messi'nin penaltı golüyle 1-0 yenerken maça Messi'nin küfürleri damgasını vurmuştu. Grupta kritik bir konumda bulunan Arjantin'in kaptanı Messi'nin, yardımcı hakem Marcelo Van Gasse'ye ''S.. git, senin annen bir o...'' dediği kameralara yansımıştı. Messi'nin bu ağır küfürleri maç raporu içerisinde yer almazken FIFA'nın televizyon görüntüleri ile yıldız futbolcuya ceza verebileceği belirtildi.

 FIFA'nın açtığı soruşturmada ceza vermesi durumunda Lionel Messi, 4 maç Arjantin formasını giyemeyebilir. Messi'nin Bolivya, Uruguay, Venezuella ve Peru maçlarını kaçırabileceği kaydedildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor